Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka

Lässtund med Anna Mannerheim

Dikter, barnböcker och skönlitteratur för vuxna

När skådespelerskan Anna Mannerheim kommer på besök får patienten välja fritt vad hon ska läsa. Men hon tar också gärna fram förslag och har en "läsjukebox" där man kan välja mellan olika alternativ.

Anna läser för en enskild patient eller för flera samtidigt och reciterar lika fängslande och levande ur barnböcker som ur diktsamlingar eller skönlitteratur för vuxna.

ANNA MANNERHEIM är utbildad vid Teaterhögskolan i Göteborg och har sedan även tagit en master i teater på Högskolan för Scen och Musik i samma stad. Hon frilansar på fria grupper och institutioner, har läst diktprogram vid Smålands Musik och Teater, gjort inläsningar för Tal & Punkt samt arbetat med barn och unga med intellektuella funktionsnedsättningar och på terapikollo för unga inskrivna på BUP. Det senaste året har Anna arbetat på en skola för barn med trauma och där haft stor användning av högläsning.

FAKTA

Programmets längd: Enligt önskemål.

Tekniska upplysningar: Ingen teknik behövs.

Språk: Högläsning på svenska eller engelska.

KONTAKT

Anna Mannerheim, 0707 705 806

anna@annamannerheim.se

www.annamannerheim.se

Anna Mannerheim
AFFISCH

Till hjälp att påannonsera en kulturupplevelse finns färdiga affischer för alla program. Det finns en ruta där du kan skriva egen text, till exempel tid och plats. Affischerna går att skriva ut i både A4 och A3 samt i färg och svartvitt.

Du måste logga in för att kunna beställa. Kontakta Kulturförvaltningen kiv@kultur.sll.se för inloggningsuppgifter.