Hoppa till huvudinnehåll
Diarienummer
AKTNR 572-572
Bläddra och Sök i katalogen

 

Den nya digitala katalogen har tre olika sätt att sortera innehållet. Om du inte själv gör någon sortering så visas hela utbuder sorterat på gruppens namn som står på andra raden i varje program. Gör ett val i taget, annars kan urvalet stå och snurra länge.

De Blå knapparna är en sortering av konstform: teater, dans, skolbio och cirkus.

De Gröna knapparna är ålderskategorier. 

De Rosa knapparna är olika teman som kommer att ändras med tiden och utifrån önskemål. Använd gärna som inspiration för att hitta nya program.

 
Spara din Sökning
 

När du har gjort dina val kan du välja att Ladda ned sökresultatet under den avlånga toppbilden. Spara ned ditt sökresultat på din dator. Bilder kommer inte med.

 

Kontakta gruppen för det program som du önskar beställa.

Endast de grupper som har beviljats stöd från kulturnämnden finns med i katalogen, men ändringar kan ske kring föreställningar såsom speltid och lokalförutsättningar. Därför är det viktigt att du som beställare tar kontakt med gruppen innan bokning. 

För att boka en föreställning kan du använda länken Bokningsförfrågan som finns på varje förställningssida. Då inleds en första kontakt mellan dig som arrangör och gruppen. Bokning med Scenkonststöd ska stämmas av med kommunernas kultursamordnare/-sekreterare. Kontakta oss om du är osäker på vem som är ansvarig i din kommun.

Musikutbudet för 2022 bokas via musikkonsulenterna, Anita Bolin Heggestad.

Samtliga prisangivelser i katalogen är bruttopriser, förutom det subventionerade musikutbudet som bokas via musikkonsulenterna.

 

2022-03-14 09:17
Du måste logga in för att kunna beställa. Kontakta Kulturförvaltningen kiv@kultur.sll.se för inloggningsuppgifter.